Παύλος Κουζής

Σίγουρα σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και εμείς για τους Αθλητές και τον δίτροχο αθλητισμό, μας βρίσκει να αναζητούμε πολλές φορές αυτόν οι αυτούς που με την αγάπη τους και την τρέλα τους χρωματίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον χώρο της Αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Ο Παύλος στα 5 χρόνια που βρισκόμαστε μέσα σε αυτή την μεγάλη παρέα είναι σταθερά και μοναδικά πάντα εκεί, να προκαλεί να τονίζει να δημιουργεί καταστάσεις κουλτούρας. “Σίγουρα μπορεί και τα κάνει” ίσως κάποιες στιγμές να λέμε μεταξύ μας. Μπορεί και τα κάνει γιατί αυτό γεμίζει την ζωή του και του αξίζει ένα μπράβο γιατί μαζί με αυτόν το ζουν και άλλοι ανάλογα.

Του ζητήσαμε να μας γράψει για όλο αυτό που ζει και μας ευχαρίστησε αλλά μας είπε ότι δεν θεωρεί τον ευατό του τόσο σημαντικό, τόσο σημαντικό που θα μπορούσε να γράψει κάτι δυνατό. Για εμάς είναι σημαντικός όπως και ο κάθε Αθλητής που πρεσβεύει αυτό που κάνει με σεβασμό και γνώση του ευ αγωνίζεσθαι.

Εμείς του κάναμε μια πρόταση που σίγουρα του ταιριάζει και ακόμα πιο σίγουρα του αξίζει. Νονός σε ένα παιδί με dna μοτοκροσέρ. Τι καλύτερο για ένα παιδί να έχει τον Παύλο δίπλα του. Μια σχέση αγάπης μεταξύ τους έτσι όπως μας έχει συνηθίσει ο Παύλος Κουζής.

Add your first comment to this post