20 χρόνια πορεία στους αγώνες ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος σίγουρα έχει γράψει την δική του Ιστορία

Αγωνιζόμενος, ρεπόρτερ, φωτογράφος και ότι άλλο χρειαστεί είναι ο χαρακτηρισμός που με περιγράφει απόλυτα στον χώρο της μοτοσυκλέτας.

Μου ζητήσατε πρόσφατα να γράψω κάτι στις “Ιστορίες Μιας Καρό Σημαίας” και άρχισα να γελάω γιατί μετά από 20 χρόνια στους αγώνες έχω μόνο μια καρό σημαία! Καταλαβαίνω όμως ότι πίσω από τον τίτλο και από το θέμα, σκοπός είναι να εμφανιστεί μια ιστορία…η ιστορία μου…η ιστορία μας…η ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας που γράφεται με τους νικητές αλλά έχει χτιστεί με όλους όσους ασχολήθηκαν και ασχολούνται με τους αγώνες διαχρονικά.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους αγώνες διατηρώ το ίδιο πάθος και πηγάζει μέσα μου ή ίδια αγάπη για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Αγωνιζόμενος, ρεπόρτερ, φωτογράφος και ότι άλλο χρειαστεί είναι ο χαρακτηρισμός που με περιγράφει απόλυτα στον χώρο της μοτοσυκλέτας. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια μέσα στους αγώνες διατηρώ το ίδιο πάθος και πηγάζει μέσα μου ή ίδια αγάπη για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα, γιατί μου έμαθε πολλά, και ακόμα μου μαθαίνει πράγματα που δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι μπορεί να μάθω.

Για τους αγώνες μοτοσυκλέτας έγινα φωτογράφος, ταξίδεψα σε μέρη που δεν είχα ιδέα που βρίσκονται, έγινα μηχανικός, προπονητής, φυσιοθεραπευτής, διατροφολόγος, σχεδιαστής πίστας, οργανωτής αγώνων, team manager και όλα αυτά για να ικανοποιήσω την ακατάπαυστη μου επιθυμία να οδηγώ την μοτοσυκλέτα μου και να βρίσκομαι στον χώρο των αγώνων όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσα.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Μοίρασε το

Add your first comment to this post