Το 1990 ξεκινάει να γράφει την δική του Ιστορία ο Λευτέρης Πίππος

΄΄...κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα."

Καλησπέρα κι από μένα. Όλα ξεκίνησαν το 1990 σε μία βόλτα που κάναμε οικογενειακά στην παραλία στη Γλυφάδα αν θυμάμαι καλά, σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ και είδαμε να κάνουνε επίδειξη trial οι τότε Αθλητές.

Οφείλω πάρα πολλά στον πατέρα μου για την μέχρι τώρα πορεία μου και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα. Δεν έχω σταματήσει να τρέχω σε αγώνες από τότε μέχρι σήμερα.

Λευτέρης Πίππος

Μέσα σε αυτούς τους αθλητές υπήρχε και ένα παιδί που έκανε trial, ήτανε οχτώ χρονών, φυσικά είπα στον πατέρα μου πάμε κοντά να δω τι είναι και καταλήξαμε μετά από 10 μέρες να έχει πάει ο πατέρας μου στην Θεσσαλονίκη για να φέρει το πρώτο μου μηχανάκι, trial fantic 50. Για ένα χρόνο περίπου κοιμόμουνα πρώτα πάνω στο μηχανάκι που το είχαμε στο σαλόνι και μετά με πηγαίνανε στο κρεβάτι μου για ύπνο. Φυσικά αν δεν υπήρχε η τρέλα του πατέρα μου που έτρεχε κι αυτός σε αγώνες ταχύτητας δεν θα ήταν τόσο εύκολο να μπλεχτώ με τους αγώνες.

Οφείλω πάρα πολλά στον πατέρα μου για την μέχρι τώρα πορεία μου και σε πολλούς άλλους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου στα πρώτα μου βήματα. Δεν έχω σταματήσει να τρέχω σε αγώνες από τότε μέχρι σήμερα. Εκτός από το trial που κάνω φυσικά ήτανε και θέμα χρόνου να μπλεχτώ και με τους αγώνες ταχύτητας που ήτανε στα 15 μου χρόνια. Ετρεχε και ο πατέρας μου τότε αλλά φυσικά έκανε πίσω για να στηρίξει εμένα μέχρι σήμερα. Αυτά τα λίγα και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Λευτέρης Πίππος

Μοίρασε το

Add your first comment to this post