Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα,η εμπειρία,τα συναισθήματα και η Ιστορία του Γιώργου Πισιμάνη

Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, αυτός ήταν και ο σκοπός μου και το έζησα στο 100%.

Χρειάζεσαι λίγο χρόνο… μετά από έναν Aγώνα παγκόσμιου, να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα. Με ποιους έτρεξες, σε ποιες ειδικές έτρεξες, την δυσκολία, τους ανθρώπους-“παγκόσμιους” που ήρθες σε επαφή όλη αυτή την εβδομάδα, τους φίλους σου που στην super test φώναζαν με κάθε πέρασμα. Απίστευτη εμπειρία, μοναδικά συναισθήματα!

…αν δεν λάβεις μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα, όσο και να εξηγήσεις, ότι και να περιγράψεις, δύσκολα θα μεταφέρεις το πραγματικό συναίσθημα

Γιώργος Πισιμάνης

Ο αγώνας απαιτητικός, οι ειδικές δύσκολες και μεγάλες όπως αρμόζει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Χρειάζεται πολύ καλή διαχείριση, σωματική και ψυχολογική, για να ανταπεξέλθεις σε έναν τέτοιο αγώνα. Μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα, αυτός ήταν και ο σκοπός μου και το έζησα στο 100%. Και όπως ανέφερα και στην αρχή….μια εβδομάδα μετά, κάθομαι ακόμα και σκέφτομαι τι έκανα στην ειδική εντούρο που έμοιαζε βομβαρδισμένη, πόσο extreme ήταν η extreme, τους οδηγούς είδωλο που είχα μικρός και τώρα αγωνίζομαι μαζί τους.

Γενικά συνειδητοποιείς κομμάτι κομμάτι αυτά που πέρασες και φυσικά αν δεν λάβεις μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα, όσο και να εξηγήσεις, ότι και να περιγράψεις, δύσκολα θα μεταφέρεις το πραγματικό συναίσθημα.

Γιώργος Πισιμάνης

Μοίρασε το

Add your first comment to this post