Ο Σπύρος Κοσμάς μοιράζεται μαζί μας μία σημαντική Ιστορία Καρό Σημαίας που η κατάκτηση της δεν ήταν εύκολη υπόθεση

Μια Καρό Σημαία που μου έμαθε ότι ο πόνος είναι προσωρινός ενώ η νίκη παντοτινή!

Γειά σας ονομάζομαι Σπύρος Κοσμάς είμαι 1 φορά κυπελλούχος της κατηγορίας junior85cc
και 3 συνεχόμενες χρονιές Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία mx2. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας μια από τις σημαντικότερες ιστορίες μιας Καρό Σημαίας!

Η μπάρα πέφτει και ξεκινάω στην 4-5η θέση μετά το άλμα των θεατών, βρίσκω με έναν συναθλητή μου!! Πέφτω και σπάει η μανέτα του μπροστινού φρένου!!

Σπύρος Κοσμάς

Είναι Πέμπτη του 2008 και κάνω το τελευταίο μου χαλαρό τρέξιμο σε ένα γήπεδο στην Χαλκίδα!!
Ένα τρέξιμο που εκτός από γυμναστική σημασία είχε και τον διαλογισμό που έκανα τρέχοντας, σκεπτόμενος τον Αγώνα που έρχεται στην Μεγαλόπολη την Κυριακή! Σκέφτομαι την πίστα, τα ελεύθερα τα χρονομετρημένα με κάθε λεπτομέρεια!! Τον Αγώνα και τις παραμέτρους που μπορεί να συμβούν μέσα σε αυτόν…τα πατήματα του Αγώνα τα πάντα!!!!

Όλα εκτός από αυτό που τελικά έμελλε να συμβεί! Η μπάρα πέφτει και ξεκινάω στην 4-5η θέση μετά το άλμα των θεατών, βρίσκω με έναν συναθλητή μου!! ΠΕΦΤΩ και ΣΠΑΕΙ η μανέτα του μπροστινού φρένου!! Ναι ΣΠΑΕΙ σε μια πίστα με ανηφοροκατηφόρες! Μια πίστα που το σημαντικότερο πράγμα είναι το μπροστινό φρένο…και που αν με έβαζες να κάνω βόλτα μέσα στην πίστα, θα την έκανα με πολύ προσοχή!!

Όλο αυτό με βρίσκει πίσω από την δεκάδα και την αδρεναλίνη μου να φτάνει στα κόκκινα και τους παλμούς της καρδιάς μου να ακούγονται μέσα στο κεφάλι και στο μυαλό μου! Με διαπερνάει ένα πάθος και ένα μαγικό αίσθημα που το νιώθεις λίγες φορές!! Δίνω το 200% και με απίστευτες προσπεράσεις, κάνω μια οδήγηση μαγική, σκεπτόμενος μόνο ότι θέλω να κερδίσω!

Και ναι κατάφερα να πάρω την Καρό Σημαία στην πλάτη…
Μια Καρό Σημαία που μου έμαθε ότι ο πόνος είναι προσωρινός ενώ η νίκη παντοτινή!!!

Σπύρος Κοσμάς

Μοίρασε το

Add your first comment to this post