Ο Νίκος Μυλωνίδης συνεχίζει να γράφει χιλιόμετρα στο χώμα και μαζί με αυτά και τη δική του Ιστορία στο Motocross.

Μεγάλος ανταγωνισμός και πολλές μάχες αλλά αυτό είναι και η μαγεία.

Το 2017 πίστευα πως θα ήταν μία από τις καλύτερες αγωνιστικά χρονιές μου, καλά προπονημένος, καινούρια μοτοσυκλέτα και νέους χορηγούς. Στον πρώτο αγώνα του Π.Π στα Γιαννιτσά ένα δυσάρεστο προσωπικό γεγονός μου αλλάζει τα σχέδια. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω στο Π.Π αλλά ακολούθησα τους αγώνες του κυπέλλου.

…τα συναισθήματα μου ήταν τόσο έντονα που δεν θα μπορούσε κανένας και τίποτα να μου στερήσει την πρώτη θέση.

Νίκος Μυλωνίδης

Οι δύο πιο έντονες στιγμές μου ήταν στον αγώνα του Αιγίου και του Άργους. Στο Αίγιο λοιπόν, είχα δύο άσχημες εκκινήσεις με πτώσεις, αφήνοντας με έτσι αρκετά μέτρα πίσω από τον προτελευταίο. Οι συμμετοχές στη στενή πίστα του Αιγίου αρκετές, τα σημεία προσπέρασης λίγα και αρκετά δύσκολα. Παρ ‘όλα αυτά, κατόρθωσα και στα δύο σκέλη να τερματίσω στην 4η θέση και μάλιστα στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον 3ο και τον 2ο.

Στον αγώνα του Άργους ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Με μία καλή εκκίνηση βρέθηκα στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Κατά την διάρκεια του αγώνα από την 4η θέση βρέθηκα στην 2η. Εκεί ο Σωτηρόπουλος άνοιξε τον ρυθμό του, καταφέρνοντας ωστόσο να μείνω κοντά του, κολλημένος στον τροχό του. Το λάθος ήρθε από τον πρωτοπόρο κ άδραξα την ευκαιρία να ηγηθώ του αγώνα. Ενώ προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα τα συναισθήματα μου ήταν τόσο έντονα που δεν θα μπορούσε κανένας και τίποτα να μου στερήσει την πρώτη θέση.

Ήταν από τις καλύτερες σεζόν που έχω συμμετάσχει. Μεγάλος ανταγωνισμός και πολλές μάχες αλλά αυτό είναι και η μαγεία, αφού υπήρξαν 4 διαφορετικοί νικητές σκελών, ένας από αυτούς κατάφερα να είμαι και εγώ στον αγώνα του Άργους. Τα περισσότερα σκέλη τότε και τον τίτλο τα κέρδισε ο Σωτηρόπουλος, ακολουθήσαμε εγώ, ο Βασίλης Μπαμπάς και ο Κονδυλόπουλος.

Νίκος Μυλωνίδης

Μοίρασε το

Add your first comment to this post