Ο Νίκος Βρεττός μέσα από την Ιστορία του αλλάζει κατηγορία και προσπαθεί για το καλύτερο.

...κάπως έτσι άρχισαν τα προβλήματα για εμένα εντός και εκτός πίστας

Μετά την περσυνή κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος στην mx2 αποφάσισα να ριχτώ στην μάχη της μεγάλης κατηγορίας και να προσπαθήσω το ίδιο στην μεγάλη κατηγορία με αλλαγή χρώματος σε suzuki rmz 450…κάπως έτσι άρχισαν τα προβλήματα για εμένα εντός και εκτός πίστας…έφτασα πριν τον πρώτο Αγώνα με μια καινούρια μηχανή που δεν είχα καθόλου χρόνο να προσαρμοστώ και δεν μπορούσα να κάνω την ίδια προπόνηση με πέρσι και έβρισκα προβλήματα σε σχεδόν κάθε Αγώνα.

του χρόνου θα αγωνιστώ μόνο σε επιλεγμένους αγώνες σε μεγάλες πίστες, σωστά προετοιμασμένες και ασφαλής και φυσικά με οδηγικό ενδιαφέρον.

Νίκος Βρεττός

Η μηχανή μου είχε πολύ κακή αίσθηση αλλά προς το τέλος του κυπέλου κάπως διορθώθηκε αλλά όχι όπως θα ήθελα για να μου δίνει εμπιστοσύνη. Ατυχία στην ατυχία και λάθη μου με έκαναν να χάσω αρκετά το στόχο μου που λίγο πριν τους 2 τελευταίους αγώνες η ατυχία χτύπησε την πόρτα των συναθλητών μου που ήταν μπροστά μου και πίσω μου βαθμολογικά και έτσι μπόρεσα να φτάσω στο πρώτο σκαλί της Mx1.

Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για εμένα και έφτασα να μην ευχαριστηθώ τους περισσότερους Αγώνες οπότε του χρόνου θα αγωνιστώ μόνο σε επιλεγμένους αγώνες σε μεγάλες πίστες, σωστά προετοιμασμένες και ασφαλής και φυσικά με οδηγικό ενδιαφέρον.

Νίκος Βρεττός

Μοίρασε το

Add your first comment to this post