Οι Ιστορίες μέσα από τα μάτια του Σταμάτη Σταμπέλου (14ο Μέρος)

Xάρτινοι Ήρωες, Γιάννης Κόλλιας (Μέρος 14ο) Συνέχεια διπλού Αγώνα Τρίπολη 17-18 Ιουνίου 1995 .

Ας δούμε τι συμβαίνει στα 250 racing που πάντα με ενδιέφεραν.
Το ρεπόρτο της κατηγορίας είναι γεμάτο αφού εν αρχής λάμπουν μεσώ τις απουσίας τους δυο στυλοβάτες αυτής. Ο Χριστοδούλου είναι εκτός με αφαίρεση αγωνιστικής άδειας δίχως να μπορώ να βρω το γιατί. Και στα σήμερα το ίδιο μου λένε, να μην ψάχνω για την αίτια. Απών και ο Εμμανουηλίδης λόγο απόσυρσης από το σπορ.

Ο rookie της κατηγορίας και υπερθετική έκπληξη είναι ο Σάκης Συνιώρης “μέλλον πολυπρωταθλητής”. Το γελαστό παιδί φέρει φρεσκάδα στις αγωνιστικές γραμμές και υπέρμετρη φυσική ταχύτητα

Σταμάτης Σταμπέλος

Στον αγωνιστικό στίβο ο πάντα γρήγορος και συνετός Χρήστος Αναστασιάδης οδηγεί ένα κλικ πιο γρήγορα από τους υπολοίπους και παίρνει την Κάρο Σημαία δίχως δράματα. Πίσω του έχουμε ωραία μάχη για την δεύτερη θέσης μεταξύ Σταυρουλάκη και Α. Ψυχογιού. Ο rookie της κατηγορίας και υπερθετική έκπληξη είναι ο Σάκης Συνιώρης ‘’μέλλον πολυπρωταθλητής‘’. Το γελαστό παιδί φέρει φρεσκάδα στις αγωνιστικές γραμμές και υπέρμετρη φυσική ταχύτητα. Δίνει κι αυτός όμορφη μάχη με τον μπαρουτοκαπνισμένο Ληξουριώτατο για την τέταρτη θέσης όμως τελικά έρχεται 5ος καλύτερος το Σάββατο.

Η τελική κατάταξης του πρώτου αγώνα είναι. 1ος Χρήστος Αναστασιάδης ‘’yamaha TZ ‘’ 2oς Σταύρος Σταυρουλάκης ‘’rs Honda ‘’ kai 3ος στην σκιά ενός τραυματισμού που φέρει από δημόσιο δρόμο ο μαχητικότατος Α. Ψυχογιός. ‘’ Yamaha TZ ‘’. Τα χρώματα στα παντοκς είναι σε στιλ κόκκινο – άσπρο αφού τα επί κεφαλής TZ. Είναι βαμμένα Marlboro racing, εγώ προσωπικά κάνω ότι δεν τα βλέπω, και χρυσώνω το χάπι για τους hondεικους δείχνοντας με το βλέμμα την μοτοσυκλέτα του Κυρίου Σταυρουλάκη που φέρει τα αγαπημένα φτερά στο ντεπόζιτο.

Συνεχίζεται…
Φώτο 1. Αναστασιάδης.
Φώτο 2. 1989 πανηγύρια από Ζαχαρόπουλο.
Φώτο 3. Τίποτε δεν είναι νεκρό αν δεν θαφτεί. Αυλίδα- Χαλκίδα 2019.

Σταμάτης Σταμπέλος

Μοίρασε το

Add your first comment to this post