Μια μαγική αγωνιστική εμπειρία του Αργύρη Στάμου που γίνεται Ιστορία

...βρισκόμαστε στο καράβι για Ιταλία...συμμετοχή στο Ιταλικό πρωτάθλημα στο MISANO και μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε στη πίστα.

Θα σε πάω Κυριάκο στο 1997 σε μια μαγική αγωνιστική εμπειρία για εμένα μετά από μια δυνατή χρονιά εδώ, μια μεγάλη παρέα βρισκόμαστε στο καράβι για Ιταλία και πάμε επίσκεψη στο εργοστάσιο της DUCATI στη Μπολόνια, συμμετοχή στο Ιταλικό πρωτάθλημα στο MISANO και μια μεγάλη έκπληξη μας περίμενε στη πίστα.

Οι εικόνες που βλέπουμε μοναδικές πολύ υψηλό επίπεδο ομάδων και οργάνωσης. Και φυσικά βρίσκονται πολλοί μάνατζερ και οδηγοί από το παγκόσμιο επίπεδο στις δοκιμές. Ο ρυθμός είναι πολύ δυνατός εγώ τρέχω με ένα HONDA RS 125 CP.

Αργύρη Στάμου

Φτάνοντας στο εργοστάσιο αντικρίσαμε κάποιες αγωνίστηκες DUCATI, βλέπουμε όλα τα στάδια συναρμολόγησης που τότε γινόντουσαν όλα με τα χέρια και άνηκε ακόμα στους Ιταλούς και υπήρχαν και τα μοτό στη HUSQVARNA εκεί, η επόμενη μέρα μας βρίσκει στη πίστα. Οι εικόνες που βλέπουμε μοναδικές πολύ υψηλό επίπεδο ομάδων και οργάνωσης. Και φυσικά βρίσκονται πολλοί μάνατζερ και οδηγοί από το παγκόσμιο επίπεδο στις δοκιμές. Ο ρυθμός είναι πολύ δυνατός εγώ τρέχω με ένα HONDA RS 125 CP. Ο αγώνας με βρίσκει με πολλούς οδηγούς να αλλάζουμε θέσεις, κάποια στιγμή βρίσκομαι στη δωδέκατη θέση κοντά με τους πρώτους και προς το τέλος του αγώνα έχοντας πολύ κουρασμένα τα φρένα και τελείως νορμάλ το RS τερματίζω σε μια καλή δέκατη έκτη θέση.

Μετά τον αγώνα έρχεται μια νέα έκπληξη με μια γνωριμία του Σταυρουλάκη με κάποιους Ιταλούς. είμαστε καλεσμένοι την επομένη μέρα στη πίστα της Ίμολα, είναι ελάχιστες οι μέρες που δίνουν την πίστα για δοκιμές. Την επόμενη μέρα βρισκόμαστε στην Ίμολα μετά από πολλούς γύρους στη πίστα και έχοντας τελειώσει τις υποχρεώσεις του σαν εκπαιδευτής εκεί ο νούμερο τέσσερα στα ιταλικά SBK cantalupo Giorgio με καλεί να κάνουμε μαζί κάποιους γρήγορους γύρους και φυσικά μου έδωσες τις πολύ γρήγορες γραμμές στη πίστα. Κλείνοντας θα έλεγα πως δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Αργύρη Στάμου

Μοίρασε το

Add your first comment to this post