Μια ανάμνηση που γίνεται Ιστορία από τον Κωστή Διαμαντή

Γρεβενά Οκτώβριος 1996 Διεθνής Αγώνας Trial.

Καλησπέρα…δεν ξέρω αν είμαι εκτός θέματος αλλά θεώρησα σωστό να ξυπνήσω μια παλιά ανάμνηση. Γρεβενά Οκτώβριος 1996 Διεθνής Αγώνας Trial. Τσέχοι, Ισπανοί, Αυστραλοί, Ιταλοί και φυσικά Έλληνες. Διοργάνωση ΜΟΓ-ΛΕΜ. Φώτο από την Επίδειξη Indoor Trial στην πλατεία της Πόλης το Σάββατο.

Ο Τσέχος Balaz, ενθουσίασε τον κόσμο, κερδίζοντας Αγώνα και εντυπώσεις. Ενώ κορυφαίος σε Δοκιμασίες Indoor ήταν ο Μηνάς Τσακιρίδης

Κωστής Διαμαντής

Τεχνική οδήγησης πάνω σε αυτοκίνητα (οπού τα ανέβηκαν και από τις πόρτες). Γιγαντιαία λάστιχα, καρούλια (καλώδια) σε τρελούς-ψηλούς σχηματισμούς. Ενώ την Κυριακή κοντά στο χωριό Αλατόπετρα (Πίνδος) δόθηκαν φοβέρες μάχες σε ποταμίσιες παράτολμες διαδρομές και στο θέαμα του Σαββάτου και στον αγώνα της Κυριακής, ο Τσέχος Balaz, ενθουσίασε τον κόσμο, κερδίζοντας Αγώνα και εντυπώσεις. Ενώ κορυφαίος σε Δοκιμασίες Indoor ήταν ο Μηνάς Τσακιρίδης (παλιά η φώτο).

Η Τοπική Λέσχη και ο Δήμος κάλυψαν τα έξοδα φιλοξενίας σε 18 Αναβάτες από 4 χώρες της Ευρώπης, γράφοντας στη μνήμη μας εικόνες αξέχαστες.

Κωστής Διαμαντής

Μοίρασε το

Add your first comment to this post