Μία κουβέντα μεταξύ Κυριάκου και Βαλάντη Λαγούδη που κρύβει Ιστορίες και φυσικά Καρό Σημαία (Βίντεο)

Ανεβάζω αυτό το βιντεάκι και στο 4:40 είναι η εκκίνηση στο αγώνα που μας χάρισε τις Καρό Σημαίες.

Κάπως έτσι ξεκινάει από το πουθενά μια όμορφη κουβέντα στις Ιστορίες Μιας Καρό Σημαίας. Ένα ζεστό Ευχαριστώ για το δημοσίευμα, μια παύση για μερικά δευτερόλεπτα και μετά….(Κυριάκος Κουκάς)

Βαλάντης Λαγούδης : Ξέρεις αγωνιζόμουνα για 14 Χρόνια το αγαπώ πολύ όλο αυτό και θα ήθελα να είμαι εκεί μέχρι τα 50 μου. Όμως θέλει πολλά χρήματα για να τα καταφέρεις. Στην περίπτωση μου άφησα πολλά πράγματα πίσω για να φτάσω έως εκεί που μπόρεσα και τώρα αυτές οι φωτογραφίες σε φέρνουν κοντά σε αυτό που αγαπούσες και νοσταλγείς όλα εκείνα. Μιλάς με ανθρώπους και σου λένε.. που είσαι ρε θα ανέβεις να σε δούμε. Και όταν ξέρεις πως εκείνα τα χρόνια μαζί με φίλους στήσαμε μια πολύ καλή πίστα η οποία τώρα φυτοζωεί…..το κάνει πιο δύσκολο. Να μπορούσα να κερδίσω το τζόκερ και τότε θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές.

Κυριάκος Κουκάς : Σταμάτησα λίγο την κουβέντα και του λέω ότι στην Ζωή πολλά αλλάζουν και ίσως κάτι συμβεί και ξαναβρεθεί μέσα σε όλο αυτό που λαχταρά….Γελάει και μου λέει…

Βαλάντης Λαγούδης : Να μπορούσα να κερδίσω το τζόκερ και τότε θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές.

Κυριάκος Κουκάς : Κατάλαβα το ύφος που το είπε και μπήκα για λίγο στο πετσί του. Μιλάμε για την πίστα στα Κεραμεία της Χίου συνέχισε να μου λέει.

Βαλάντης Λαγούδης : Μπες να δείς. Η φωτογραφία που ανεβάζουμε από εκείνη την πίστα είναι με τον φίλο μου τον Κυριάκος Κόττης νικητή στα 450 και Εγώ στα 250 . Πολύ ωραίος Φιλικός αγώνας. Ανεβάζω αυτό το βιντεάκι και στο 4:40 είναι η εκκίνηση στο αγώνα που μας χάρισε τις Καρό Σημαίες.

Σε Ευχαριστούμε Πολύ Βαλάντη.

Μοίρασε το

Add your first comment to this post