Θανάσης Αργυρόπουλος. Κρατάει χρόνια η Ιστορία του

...Μέχρι το 2004 που συμμετείχα και πρωταγωνιστούσα στα τρία πρωταθλήματα, συνολικά είχα 278 διακρίσεις. Το «278» είναι η απόλυτη εξουσία μιας επιτυχημένης καριέρας.

Συμμετείχα ενεργά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα off-road από το 1991 έως το 2004. Στα επόμενα χρόνια έως και σήμερα συμμετέχω επιλεκτικά. Αγωνίσθηκα με όλες τις μεγάλες εταιρίες μοτοσικλετών. Το 1994 κέρδισα το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro. Κατόπιν τούτου βρέθηκα στην ίδια θέση, άλλες τρεις φορές. Παράλληλα με τους αγώνες enduro συμμετείχα και στους αγώνες scramble όπου το 1995 κέρδισα το πρωτάθλημα. Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μου επαναλήφθηκε τρεις φορές.

Μέχρι το 2004 που συμμετείχα και πρωταγωνιστούσα στα τρία πρωταθλήματα, συνολικά είχα 278 διακρίσεις. Τέσσερα Πανελλήνια πρωταθλήματα enduro, τρία scramble και πολλές διακρίσεις στο motocross.

Θεωρώ ότι οι νικητές γίνονται, οι πρωταθλητές γεννιούνται. Για να επιτύχεις υψηλούς στόχους, χρειάζεται πάθος και στρατηγική ενώ παράλληλα πρέπει να έχεις ήθος και ισχυρή προσωπικότητα.

Θανάσης Αργυρόπουλος

Ξεκίνησε σαν μέσον μεταφοράς το οποίο μετεξελίχθηκε μέσον διασκέδασης και μέχρι σήμερα τρόπος ζωής.

Από την πρώτη μου συμμετοχή στους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος όπου κέρδισα μια θέση στο βάθρο. Θεωρώ ότι οι νικητές γίνονται, οι πρωταθλητές γεννιούνται.
Για να επιτύχεις υψηλούς στόχους, χρειάζεται πάθος και στρατηγική ενώ παράλληλα πρέπει να έχεις ήθος και ισχυρή προσωπικότητα.
Ο πρωταθλητισμός έχει συγκεκριμένους κανόνες. Χρειάζονται στερήσεις, θυσίες και μεγάλες καταπονήσεις.
Μέσα από τους αγώνες μαθαίνεις ότι δεν υπάρχουν μόνο νίκες, μαθαίνεις να αγωνίζεσαι με όλες τις δυνάμεις σου, πνευματικές και σωματικές. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχουν άτυχες στιγμές, που βελτιώνουν τον χαρακτήρα και σε δυναμώνουν.
Μετά από πολλές συνεργασίες με αγωνιστικές μοτοσικλέτες έμαθα πολλά από τις εκάστοτε εταιρείες. Εισήλθα στον χώρο γνωρίζοντας τα τρωτά και καλά σημεία των εταιρειών.

Η μοτοσικλέτα σου προσδίδει μια ελευθερία, νοιώθεις την δύναμη της να σε κυριεύει και να σε εξουσιάζει. Είτε κάνοντας μια τουριστική εκδρομή είτε βρίσκεσαι σε αγωνιστικό περιβάλλον, όλες οι αισθήσεις λειτουργούν σε πλήρη έξαρση. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή, όπως όταν είσαι ερωτευμένος.
Το «278» είναι η απόλυτη εξουσία μιας επιτυχημένης καριέρας.

Θανάσης Αργυρόπουλος

Θανάσης Αργυρόπουλος
Μοίρασε το

Add your first comment to this post