3 Χρόνια κλείνουν οι Ιστορίες μιας Καρό Σημαίας

Σήμερα είμαστε λίγο πιο χαρούμενοι και λίγο περισσότερο δημιουργικοί. Έχουμε γενέθλια παρέα με όλους εσάς. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και καθημερινά προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι με τις Ιστορίες που μας δίνετε απλόχερα. Παρατηρούμε και συνεχώς ελπίζουμε ότι οι συνθήκες θα γίνουν καλύτερες για όλους μας και θα μας επιτρέψουν να επικοινωνήσουμε με πιο πολλούς τρόπους προσφέροντας όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μιας και μαζί φτιάχνουμε μια ωραία αλυσίδα.

Ομάδα motostory.gr

Κάθε χρονιά που περνάει οι φίλοι μας γίνονται όλο και πιο πολλοί και πιστεύουμε ότι για λίγη ώρα τους κάνουμε παρέα διαβάζοντας τις Ιστορίες που συλλέγουμε από τους Έλληνες Αθλητές της Ελληνικής Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας. Τυχόν κενά στις κατηγορίες π.χ ( Dragster ) με τον καιρό θα τα βελτιώσουμε εάν μας βοηθήσετε και εσείς λίγο πιο πολύ.

H Θέση μας είναι να συλλέγουμε υλικό από τους Αγωνιζόμενους και να σας το παρουσιάζουμε. Ίσως κάποιες στιγμές η παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παρουσιάζει και μια δική μας οπτική η οποία σε καμία περίπτωση δεν έχει δημοσιογραφικό χαρακτήρα και φυσικά δεν αποσκοπεί κάπου.

Συνεχίζουμε την δική μας προσπάθεια και αυτή την χρονιά έχοντας παλιό και νέο υλικό στα χέρια το οποίο σιγά σιγά θα εμπλουτίσει την ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους μιας και μαζί φτιάχνουμε μια ωραία αλυσίδα. Ανθρώπους που μοιράζονται την δική τους προσωπική Ιστορία με εμάς που την συλλέγουμε την στήνουμε και την παρουσιάζουμε σε όλους εσάς που αλληλεπιδράτε με θετικό τρόπο.

Χρόνια δημιουργικά λοιπόν με θετική ενέργεια και πολλές πολλές Ιστορίες.

Μοίρασε το

Add your first comment to this post