2016-2017 ο Βασίλης Μπαμπάς δεν ξεχνά και με την Ιστορία του το αποδεικνύει.

...Στην Χαλκίδα στο πρώτο σκέλος πήρα από τις σπάνιες φορές την εκκίνηση.

Το 2016, ήταν μία καλή χρονιά για εμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross στην κατηγορία Open. Είχαμε καλούς και καθαρούς Αγώνες σε όλη την χρονιά. Βγήκα τελικά 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τον Χρήστο Τομαρά να χρίζετε Πρωταθλητής και 2ος ο Σάκης Κονδυλόπουλος. Λόγω δουλειάς δεν έκανα καθόλου προπόνηση για περίπου 5 μήνες.

Θα επιστρέψω για το άθλημα που αγαπώ. Να συνεχίσετε να κάνατε αυτό που αγαπάτε! Δεν ξεχνώ και ευχαριστώ τους χορηγούς μου που είναι πάντα κοντά μου, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο.

Βασίλης Μπαμπάς

Το Πρωτάθλημα του 2017 πλησίαζε και η όρεξη για μια καλή χρονιά όλο και μεγάλωνε. Αρκετή προπόνηση με καλή παρέα τον Παναγιώτη Παπίλα και όπως είναι φυσικό είχα έρθει σε μια πολύ καλή κατάσταση. Δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είχα μία πτώση με τραυματισμό. Η ατυχία δεν με έριξε ψυχολογικά απλά εγώ την δεδομένη στιγμή δεν το χειρίστηκα σωστά. Αποφάσισα να συμμετάσχω στον εναρκτήριο Αγώνα του Πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να επιβαρύνω πολύ τον φρέσκο τραυματισμό μου. Έτσι έκατσα να αναρρώσω μέχρι να αποφασίσουμε τελικά εάν θα συμμετάσχω στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος.

Όλα κύλησαν ευτυχώς καλώς και με καλή ψυχολογία και πολύ διάθεση για Αγωνιστικές καταστάσεις αποφασίσαμε να δώσω το παρών στην Αρχαιά Ολυμπία. Μια δεύτερη θέση γενικής δεν ήταν καθόλου άσχημη όταν έχεις να ανταγωνιστείς πολύ καλούς Αθλητές και ένα Νίκο Σωτηρόπουλο πολύ δυνατό. Οι μέρες περνούσαν με την καθιερωμένη προπόνηση και το μυαλό τώρα πια στην αγαπημένη μου πίστα στην Χαλκίδα όπου ήταν ο δεύτερος Αγώνας. Στο πρώτο σκέλος πήρα από τις σπάνιες φορές την εκκίνηση. Ένα πολύ δυνατό συναίσθημα το οποίο με κράτησε ζεστό και δυνατό μέχρι το τέλος του σκέλους το οποίο είχε πολύ συναγωνισμό το γνωστό ρόδα στη ρόδα. Η καρό σημαία βρέθηκε στην πλάτη μου. Το συναίσθημα μου, ήταν τόσο έντονο που νόμιζα θα σπάσει η καρδιά μου από την χαρά, δεν με ένοιαζε ούτε στο δεύτερο σκέλος να τρέξω. Τόσο χαρά. Σαν παιδάκι.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από εκείνη την μέρα. Να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που ήταν και είναι δίπλα μου και θέλω να πιστεύω ότι έχουμε ακόμα αρκετά να κάνουμε μαζί. Θα επιστρέψω για το άθλημα που αγαπώ. Να συνεχίσετε να κάνατε αυτό που αγαπάτε! Δεν ξεχνώ και ευχαριστώ τους χορηγούς μου που είναι πάντα κοντά μου, ο κάθε ένας με τον δικό του τρόπο. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες δημιουργήθηκαν και καλές φιλίες VGR TEΑΜ, PIPERIGOS, KARRER, MILONIDIS, MAGIC STROM (Ντεκούλης Βαγγέλης)

Βασίλης Μπαμπάς

Μοίρασε το

Add your first comment to this post