Ο Ανέστης Ράδος κάνει το δικό του απολογισμό δημιουργώντας τον καμβά μιας ακόμα Καρό Ιστορίας.

...ήταν όλα αυτά τα πρέπει που έπρεπε να καταφέρω για να πετύχω τον στόχο μου.

Ήρθε η ώρα για την Ιστορία της φετινής Καρό Σημαίας. Αυτή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2022. Καθώς επέστρεψα μετά από αποχή σχεδόν 6 χρόνων είχα ένα ξεκίνημα από τις πίσω θέσεις και με πολύ υπομονή, επιμονή, πείσμα και ένα μόνο στόχο. Να κερδίσω τον πρώτο μου Πανελλήνιο τίτλο στην μεγάλη κατηγορία.

Πολλές ατυχίες, αναποδιές μα πάνω απ΄όλα πολύ μεγάλη προσωπική θυσία, κούραση, προετοιμασίες Αγώνα, αρκετά χλμ οδήγησης, λίγες ώρες ύπνου μα με πραγματική θέληση. Μπορεί να μην υπήρχε ο ανταγωνισμός κάποιας άλλης χρονιάς μα ο τίτλος άξιζε για την όλη προσπάθεια εκτός πίστας.

Ανέστης Ράδος
Photo by CP Productions

Έκανα 2 χρόνια να φθάσω στην ταχύτητα που ήθελα σε σχέση πάντα και με την καλύτερη οδήγηση της μοτοσυκλέτας μου. Ήταν όλα αυτά τα ”πρέπει” που έπρεπε να καταφέρω για να πετύχω τον στόχο μου. Δεν τα παράτησα όσο και αν λύγιζα όσο βρισκόμουν στην προσπάθεια, κάθε φορά ήμουν ένα βήμα καλύτερος και αυτό μου έδινε κίνητρο να συνεχίζω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω βέβαια και στους ανθρώπους που είχα δίπλα μου, που πίστευαν σε εμένα περισσότερο από εμένα και το εννοώ.

Έτσι λοιπόν μετά από μια χρόνια βελτίωσης το 2020 είχαμε αρχίσει να βλέπουμε θετικά σημάδια και αυτό με έκανε να δουλέψω αρκετά περισσότερο από ότι συνηθίζω για το Πρωτάθλημα του 2021. Δούλεψα αρκετά και ας ήμουν από αυτούς που στήριξαν την απόφαση της εταιρίας μου να κάνουμε αποχή. Αυτή η αποχή για εμένα απέδωσε καρπούς καθώς κέρδισα λίγο χρόνο να κάνω μια παύση και να συνεχίσω την δουλειά για το Πρωτάθλημα του 2022.

Photo by motomag.gr

Στους Πρώτους 3 Αγώνες είχαμε ωραία μάχη με όμορφο συναγωνισμό με τον Ζούνη ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το άλλο μισό του Πρωταθλήματος. Έτσι έπρεπε να οδηγήσω προσεκτικά αποφεύγοντας ατυχίες και πτώσεις που θα μου στερούσαν τον τίτλο που τόσο ήθελα και έφτανα όλο ένα και πιο κοντά. Μια απίστευτα δύσκολη χρόνια γεμάτη back stage. Πολλές ατυχίες, αναποδιές μα πάνω απ΄ολα πολύ μεγάλη προσωπική θυσία, κούραση, προετοιμασίες Αγώνα, αρκετά χλμ οδήγησης, λίγες ώρες ύπνου μα με πραγματική θέληση. Μπορεί να μην υπήρχε ο ανταγωνισμός κάποιας άλλης χρονιάς μα ο τίτλος άξιζε για την όλη προσπάθεια εκτός πίστας. Πολλοί άνθρωποι έβαλαν το χεράκι τους για να τα καταφέρω και τους ευχαριστώ όλους με τον ξεχωριστό τρόπο που αξίζει ο καθένας τους.

Photo by Διονύσης Μπόσιακας Voio Voice

Τώρα σε ότι αφορά εμένα κατάφερα να βρω ότι χρειάζομαι κάποιο προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό μου για να μην με αφήσω να τεμπελιάσω. Και για να το πάω και λίγο παραπέρα αναζητούσα μια επιβεβαίωση πως τίποτα δεν είναι θέμα τύχης αλλά θέμα δουλειάς. Με αφορμή τον Αγώνα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, παράλληλα με τον 5ο Αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις Κρηνίδες, έβαλα έναν νέο στόχο να δω ποσό κοντά βρίσκομαι ανάμεσα στους ξένους οδηγούς σε μια πίστα που γνωρίζω καταφέρνοντας να κερδίσω κάτι που για εμένα είχε την μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση φέτος. Ήταν μια καλή αγωνιστική χρόνια για εμένα, τώρα είναι ώρα για λίγη ξεκούραση και γέμισμα τις μπαταρίες για μια ωραία και δυνατή χρόνια το 2023.

Ανέστης Ράδος

Photo by motomag.gr
Photo by motomag.gr
Μοίρασε το

Add your first comment to this post