Χρήστος Φωτόπουλος μια πορεία με πολλές κατακτήσεις και την δική του Ιστορία.

...κλείνοντας να πω ότι είναι πολύ αισιόδοξο να ζεις τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.

Ξεκίνησα την ενασχόληση μου με το Mx σε πολύ μικρή ηλικία από τα 3 μου έτη.Το μικρόβιο μου το κόλλησε ο πατέρας μου που ήταν και είναι Αγωνιζόμενος. Πρώτη μου μεγάλη στιγμή ήταν το 1993 στο Athens Supercross όταν μπήκα μόνος μου σαν show και έκανα έναν γύρο στην πίστα με παρά πολύ κόσμο. Φοβερό συναίσθημα. Από εκεί κ πέρα μεγαλώνοντας συμμετείχα όλες τις χρονιές στις κατηγορίες mini και junior με κορυφαία χρόνια το 2001 κατακτώντας το Πρωτάθλημα αήττητος με μεγάλους αντιπάλους όπως ο Κουζής ο Παναγιώτοπουλος και άλλους πολλούς.

Όλα αυτά και αλλά πολλά δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα τον πάτερα μου στο πλευρό μου και κάποιους ανθρώπους που στην μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου ήταν κοντά μου.

Χρήστος Φωτόπουλος

Το 2002 είναι πρώτη μου χρόνια στα 125cc καταφέρνοντας και εκεί να ανέβω στον βάθρο σε Αγώνες σε ηλικία 15 χρόνων σε ένα πολύ δύσκολο Πρωτάθλημα. Από το 2002 έως κ το 2010 που ήταν και η τελευταία μου χρονιά σημείωσα, πολλούς τερματισμούς στο βάθρο. Οι κορυφαίες στιγμές ήταν μια νίκη σε σκέλος το 2005 στην Μεγαλόπολη (πρώτος Έλληνας ) καθώς και πρώτος Έλληνας το 2006 στο Athens Supercross του Σαββάτου με όλα τα μεγάλα ονόματα να συμμετέχουν και κλείνω με την συμμετοχή μου στην ομάδα των Εθνών το 2006 στην Αγγλία. Όλα αυτά και αλλά πολλά δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα τον πάτερα μου στο πλευρό μου και κάποιους ανθρώπους που στην μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου ήταν κοντά μου όπως ο Σταύρος Γεωργακοπούλος και ο μηχανικός μου Γιάννης Γεργεριτάκης καθώς και όλοι οι σπόνσορες και φίλοι που με βοηθούσαν. Και κλείνοντας να πω ότι είναι πολύ αισιόδοξο να ζεις τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια.

Χρήστος Φωτόπουλος

Μοίρασε το

Add your first comment to this post