Τα Καρτ και η Ιστορία του μαστρό Κουκά από τον υιό του Κυριάκο Κουκά

Θέλοντας να σας δείξω ότι και εγώ είμαι λίγο σαν εσάς και στο αίμα μου κυλάει η ανάλογη τρέλα θα σας πω μια Ιστορία του πατέρα μου

Θέλοντας να σας δείξω ότι και εγώ είμαι λίγο σαν εσάς και στο αίμα μου κυλάει η ανάλογη τρέλα θα σας πω μια Ιστορία του πατέρα μου μιας και εγώ το μόνο κοινό που έχω με αυτή την ομάδα είναι το παιδικό φιλαράκι Ανδρέας Λεφέβρ που μαζί του ένιωσα λίγο από τις αγωνίες και την αγάπη του στα πρώτα του βήματα και μετά το after summer motohappening που έγινε στη Νάξο βρήκα και ακόμα ένα κοινό μας φίλο που είχα να τον δω πολλά χρόνια τον Σταύρος Τρίντης που στα νεανικά μας χρόνια γυμναζόμασταν σε ξεχωριστά κουλουαρ στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Ακόμα και σήμερα όποτε τον τσιγκλάω και μιλάμε για αυτά στην αρχή δεν θέλει … στην συνεχεία όμως χάνεται στις αναμνήσεις και δεν σταματά

Κυριάκος Κουκάς

Και που λέτε ο μαστρό Κουκάς έτρεχε με καρτ και η Ιστορία μου σήμερα είναι κάπου στο 74 που εγώ ήμουν μικρούλης. Από τους τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος στον Αγιο Κοσμά. Την Παρασκευή όμως επειγόντως μπήκε Χειρουργείο για αιμορροΐδες. Εάν έχανε τον Αγώνα της Κυριακής θα έχανε και το πρωτάθλημα. Με τα πολλά ο γάτος την κοπάνησε και βρέθηκε στην πίστα, έτρεξε και κέρδισε και τερματίζοντας κατάλαβε ότι τα ράμματα είχαν μείνει στην πίστα και η αιμορραγία ήταν αναπόφευκτη το κάθισμα γεμάτο αίματα….η Καρό Σημαία όμως ήταν δική του.

Ακόμα και σήμερα όποτε τον τσιγκλάω και μιλάμε για αυτά στην αρχή δεν θέλει…στην συνεχεία όμως χάνεται στις αναμνήσεις και δεν σταματά. Εύχομαι να πάρει μπροστά η ομάδα και να αρχίσει να γράφει εδώ μέσα να μάθουμε όσοι δεν ξέρουμε και να θυμηθούν οι γνώστες.

Κυριάκος Κουκάς

Μοίρασε το

Add your first comment to this post