Ποιοι είμαστε

Μια διαδικτυακή παρέα που θα μας θυμίσει Αγωνιστικές Ιστορίες με στόχο την Καρό Σημαία μεταφέροντας εικόνες, αστεία, ατάκες του παρελθόντος και του σήμερα.

Ιστορίες μιας Καρό Σημαίας

Ο τίτλος τα λεει όλα…

Μία διαδικτυακή παρέα θα προσπαθήσει να σας μεταφέρει παλιές, καλές και κακές αναμνήσεις, απίστευτες ξεχασμένες καταστάσεις, αστεία λεγόμενα και ατάκες του παρελθόντος και του σήμερα μέσα από την προετοιμασία ενός Αγώνα, μιας αναπάντεχης στιγμής σε ένα Σιρκουί και φυσικά σε έναν αξέχαστο τερματισμό αγκαλιά με την Καρό Σημαία. Η μοτοσυκλέτα και η οικογένεια της θα μας κάνει παρέα σε αυτό το ταξίδι εμπειριών.

Περί εμάς

Διαδυκτιακή παρέα , φίλοι και στη ζωή με κοινά ενδιαφέροντα. Η αγάπη για τη μηχανή, τον αθλητισμό μέσω της μοτοσυκλέτας, τα ταξίδια, τους Αγώνες, τις ιστορίες που δημιουργούνται μέσα από όλα αυτά μας ώθησε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα μας με σκοπό να μοιραστούμε μαζί με εσάς Ιστορίες Αθλητών Αναβατών , μικρές και μεγάλες στιγμές τους που αξίζει να τις διαβάζουμε, να μείνουν στον χρόνο και να μην χάνονται. Οι Ιστορίες είναι δικές σας, εμείς τις συλλέγουμε τις καταγράφουμε και τις δημοσιεύουμε. Για τυχόν λάθη, παραλήψεις ή ακόμα και ανακρίβειες συγχωρήστε μας, δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί σε κάθε Ιστορία και δεν είμαστε δημοσιογράφοι. Τα σχόλια σας, οι διευκρινίσεις και οι δικές σας Ιστορίες είναι καλοδεχούμενα. Οι ιστορίες γράφονται από εσάς, με τη δική σας ματιά. Δεν γίνονται αλλαγές από εμάς σε ότι γράφετε, μόνο κάποιες απαραίτητες διορθώσεις. Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας. Να περάσετε όμορφα στο ταξίδι των Ιστοριών Μιας Καρό Σημαίας.