Ο Νώντας Καρυώτης μας χαρίζει την δική του Ιστορία και προτρέπει τους νεότερους.

...αλλά για εμένα έδωσε τροφή στο μυαλό μου και την ψυχή μου.

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Νώντας Καρυώτης και θα σας πω και εγώ μια σύντομη αλλά καθοριστική ιστορία για την μετέπειτα Αγωνιστική μου διαδρομή. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήμουν ένας Αναβάτης track day που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου την συμμετοχή μου σε επίσημο Αγώνα. Τον Φεβρουάριο λοιπόν του 2019 μαθαίνω ότι θα διεξαχθεί διπλός Βαλκανικός Αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλετών στην πίστα των Σερρών την οποία είχα επισκεφθεί ήδη αρκετές φορές και την είχα λατρέψει. Με την προτροπή και του μηχανικού μου και καλού μου φίλου Γιώργου Παρασκευά αποφασίζουμε να ανέβουμε Σέρρες και να Αγωνιστώ για πρώτη φορά στην ζωή μου και ειδικότερα σε έναν Βαλκανικό Αγώνα.

Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Αναβάτες που τους αρέσει η Αγωνιστική οδήγηση και γενικά η οδήγηση στην πίστα να πάρουν μέρος και να νοιώσουν την εμπειρία ενός Αγώνα.

Νώντας Καρυώτης

Φτάνοντας εκεί την πρώτη μέρα ενημερώθηκα για τον αριθμό των Αθλητών που πρόκειται να συμμετάσχουν (σύνολο 130 εάν θυμάμαι καλά) πραγματικά ένοιωσα μεγάλο ενθουσιασμό και είχα στο μυαλό μου πώς θα το διασκεδάσω καλύτερα. Στις ελεύθερες και κατακτήτριες δοκιμές που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες είχα διαρκή βελτίωση. Περνάγαμε φανταστικά όλη η παρέα έχοντας μαζί μου και την σύντροφο μου Όλγα η οποία με στηρίζει διαρκώς.

Στη σχάρα εκκίνησης ξεκίνησα και τους 2 Αγώνες από την 17η θέση από ένα σύνολο 25 αναβατών και τερμάτισα και τους 2 Αγώνες με μια 17η και 15η θέση αντίστοιχα. Η εμπειρία όλου του τριημέρου ήταν φανταστική, οι συγκινήσεις πολλές και όλα αυτά που με έκαναν να συνεχίσω να Αγωνίζομαι και να το διασκεδάζω μέχρι και σήμερα. Η Ιστορία μου δεν έκρυβε ίσως αυτό το κάτι ξεχωριστό με συγκινήσεις και ένταση, αλλά για εμένα έδωσε τροφή στο μυαλό μου και την ψυχή μου.

Συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Αναβάτες που τους αρέσει η Αγωνιστική οδήγηση και γενικά η οδήγηση στην πίστα να πάρουν μέρος και να νοιώσουν την εμπειρία ενός Αγώνα. Ίσως και η σκέψη του Αναβάτη που θα προσπαθήσει να γίνει Αθλητής μέσα από όλο αυτό να αποφέρει πιο πολλά οφέλη. Τέλος εύχομαι να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατόν στις πίστες και τους Αγώνες που αγαπάμε.

Νώντας Καρυώτης

photo by Apex
Μοίρασε το

Add your first comment to this post