Ο Νίκος Καρώνης πιστεύει στο πεπρωμένο του μέσα απο την Ιστορία του.

...αν αγαπάς αυτό που σου αρέσει και έχεις μεγαλώσει από μωρό με αυτό είναι τόσο δυνατό που τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να το ξανακάνεις και θεωρητικά αυτό είναι μια τρέλα.

Καλησπέρα και ευχαριστώ παρά πολύ για όλα, και είναι τιμή μου να μοιραστώ την δικιά μου ιστορία και το πάθος μου γι’ αυτό το Άθλημα με τους φίλους αυτής της ομάδας. Την παρακάτω εκδοχή την έχει γράψει η γυναίκα μου που μου έχει χαρίσει και μια υπέροχη κόρη και φυσικά ήταν και είναι δίπλα μου σε όλα, και ακόμα με στηρίζει και φυσικά με καταλαβαίνει. “Το μικρόβιο καλώς η κακώς δεν έχει φύγει, έχει ποτίσει το αίμα και είναι πιο ιδιαίτερο όταν πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Είναι τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης από την καθημερινότητα, η θεραπεία είναι το ίδιο το μικρόβιο.”

“Το μικρόβιο καλώς η κακώς δεν έχει φύγει, έχει ποτίσει το αίμα και είναι πιο ιδιαίτερο όταν πηγαίνει από γενιά σε γενιά. Είναι τρόπος έκφρασης και εκτόνωσης από την καθημερινότητα, η θεραπεία είναι το ίδιο το μικρόβιο.”

Καρανικόλα Ασημίνα

Και ο Νίκος μας το αναλύει την σκέψη της “Γνωρίζοντας το πάθος μου γι’ αυτό το Άθλημα και την οικογενειακή μας ιστορία, που μας συνδέει με τις Μοτοσυκλέτες έγραψε τα παραπάνω. Εννοώντας πως αν αγαπάς αυτό που σου αρέσει και έχεις μεγαλώσει από μωρό με αυτό είναι τόσο δυνατό που τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει να το ξανακάνεις και θεωρητικά αυτό είναι μια τρέλα. Και σίγουρα το κάνει αληθινό την στιγμή που οι γιατροί σου λένε ότι πλέον με σίδερα στην πλάτη σου είναι πολύ επικίνδυνο να συνεχίσεις κάτι που τόσο Αγαπάς. Παρόλα αυτά το πάθος καλύπτει όλα αυτά σε σημείο που έχεις ανάγκη να το ξανακάνεις για να είσαι καλά. Δηλαδή είναι το φάρμακο μετά την οικογένεια σου. Όχι γιατί κυνηγάς κάποιο Πρωτάθλημα, απλά και μόνο επειδή το Αγαπάς.

Πληροφοριακά έχω κερδίσει 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο ποδήλατο το 2006 το οποίο το είχα ξεκινήσει για βελτίωση φυσικής κατάστασης για την Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα μου. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την ποδηλασία για να απεμπλακώ από το motocross. Δεν κατάφερε όμως να με κερδίσει. Συμμετείχα όπου μπορούσα από το 2007 έως το 2017 όπου και είχα ένα σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να με αφήσει ανάπηρο στο Άργος. Με τον καιρό και με συστηματική προπόνηση και άσκηση, όλα πήγαν καλύτερα και ξαναπερπάτησα. Και για να τα συνδέσουμε όλα μαζί τώρα.

Το πάθος δεν κόβεται και από το 2018 κάνω πάλι προπόνηση με την Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα μου, (και εγώ είμαι από τους τυχερούς) γιατί έχω καταφέρει να φτιάξω και μια δικιά μου πίστα super cross δίπλα στο σπίτι μου. Και για να κλείσουμε την σημερινή μας Ιστορία να πούμε ότι ο Νίκος προέρχεται από μια οικογένεια όπου ο Πατέρας του ασχολείται με τις Μοτοσυκλέτες, ήταν 10 χρόνια Πρόεδρος στην Λέσχη Μοτοσυκλέτας Τρίπολης και τα τότε μέλη της βάπτισαν το Νίκο, 20+νονοί, από τότε το πάθος με τις Μοτοσυκλέτες και ειδικά με το motocross καθημερινά φούντωνε… λογικό θα λέγαμε μετά από τόσο λάδωμα από 20 + Νονούς.

Νίκος Καρώνης

Μοίρασε το

Add your first comment to this post