Ο Νίκος Ατσίδης γεμίζει την Ρόδο με Ιταλικά αρώματα μετά την επιτυχία του στο Varano.

...κράτησα κάτω το κεφάλι και οδηγούσα στο όριο

Το 1998 διεξαχθεί στη Ρόδο Αγώνας Πρωταθλήματος σκούτερ. Τρομερός ανταγωνισμός με επίσημες συμμετοχές της malossi και της polini. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μέγαρα για έναν Αγώνα. Είχα την χαρά να κερδίσω έναν ενδιαφέρον Αγώνα στη βροχή. Η χρονιά ήταν τόσο δυνατή και το επίπεδο της Ρόδου τόσο υψηλό που μετά από αυτήν την επιτυχία παίρνουμε την απόφαση να τρέξουμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Βγαίνοντας έξω δεν πίστευα στα αποτελέσματα που έβλεπα και η 6η θέση ήταν μια τρομερή Καρό Σημαία για εμένα και όλη την ομάδα που ξεκινήσαμε από τη μικρή Ρόδο και φτάσαμε στο Varano της Ιταλίας, κουρασμένοι άυπνοι αλλά ευτυχισμένοι.

Νίκος Ατσίδης

Ξεκινήσαμε από τη Ρόδο, φτάσαμε Αθήνα μετά απευθείας για Πάτρα για να πάρουμε το πλοίο για Ιταλία. Ουκ ολίγες οι μέρες του ταξιδιού. Η κούραση μεγάλη αλλά νιώθαμε όλοι και ακόμα πιο πολύ εγώ ένιωθα τεράστια ικανοποίηση που έφτασα σε έναν τέτοιο Αγώνα. Ο χρόνος ήταν λίγος για ξεκούραση. Κοιμηθήκαμε ελάχιστα αν και την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν το λιγότερο που σκεφτόμουν. Έφτασε η στιγμή για τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, από την υπερένταση δεν θυμάμαι καν τα χρονομετρημένα, θυμάμαι μόνο τους 2 Αγώνες. Προκριματικός και σβήνουν τα φώτα. Κάνω μια πολύ καλή εκκίνηση και είμαι δίπλα δίπλα με όλους τους Παγκόσμιους νεαρούς.

Κράτησα κάτω το κεφάλι και οδηγούσα στο όριο με αποτέλεσμα μια 6η θέση στον 1ο προκριματικό. Βγαίνοντας έξω δεν πίστευα στα αποτελέσματα που έβλεπα και η 6η θέση ήταν μια τρομερή Καρό Σημαία για εμένα και όλη την ομάδα που ξεκινήσαμε από τη μικρή Ρόδο και φτάσαμε στο Varano της Ιταλίας, κουρασμένοι άυπνοι αλλά ευτυχισμένοι. Στον μεγάλο Τελικό είχα ένα τεχνικό πρόβλημα με το μηχανάκι μου και τερμάτισα στις πίσω θέσεις. Δεν υπήρχε καθόλου πίκρα για την απόδοση μου, άλλωστε είχα καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Είδα την δική μου Καρό Σημαία. Τον Αγώνα κέρδισε ο μετέπειτα νικητής στα gp125 Mauro Sancini.

Νίκος Ατσίδης

Μοίρασε το

Add your first comment to this post