Ο Δημήτρης Νικολόπουλος γράφει για τον ”έρωτα” του στη δική του Ιστορία.

...τελικά γίνεται και έτσι.

Καλησπέρα ονομάζομαι Δημήτρης Νικολόπουλος, είμαι μηχανικός μοτοσυκλετών. Η τρέλα μου για αυτές προήλθε από τον πάτερα μου Ιωάννη Νικολόπουλο πολυπρωταθλητή στους Αγώνες Dragster και με συμμετοχές σε πολλούς Αγώνες ssp600 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

…με υπομονή, ψυχολογία και αντοχή κατάφερα να τερματίσω 3ος με δυνατό όπλο την συμβουλή του Βαγγέλη Καρακατσάνη να πατάω φρένα δυνατά. Η μοτοσυκλέτα ήταν άψογη και ας είχε τις εργοστασιακές αναρτήσεις εμπρός πίσω. Τελικά γίνεται και έτσι.

Δημήτρης Νικολόπουλος

Η δίκη μου πορεία στους Αγώνες ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όπου ο Νίκος Περιστεράς με έβαλε πρώτη φορά στην πίστα με ένα δικό του μηχανάκι και εκεί ξεκίνησε ο έρωτας. Έκτοτε ξεκίνησε η πορεία μου προς την μάθηση οδήγησης Αγωνιστικής μοτοσυκλέτας όπου με βοήθησε και με ανάλαβε οδηγικά ο Βαγγέλης Καρακατσάνης με την τεχνική υποστήριξη του Ιωάννη Νικολόπουλου, μέσα σε δυο χρόνια καταφέραμε να ανέβουμε βάθρο στην κατηγορία Open και να περάσουμε τέλεια σαν ομάδα. Ένας Αγώνας ο οποίος θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι ο παρακάτω.

Τελευταίος διπλός Αγώνας στα Μέγαρα 2021 με suzuki gsxr 750 k5, η προσωπική μοτοσυκλέτα του Βασίλη Κοράκη που μου την έχει παραχωρήσει να τρέξω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Με τη βοήθεια του Νίκου Μουράτη, Βαγγέλη Καρακατσάνη, Γιάννη Μπούστα, Νίκου Περιστερά και Ιωάννη Νικολόπουλου καταφέραμε και στήσαμε μια στοκ μοτοσυκλέτα η οποία έγινε ανταγωνιστική στην κατηγορία Open.

Ξεκινήσαμε στην 6η θέση στην σχάρα και μετά από μια κακή εκκίνηση όπως πάντα κατέληξα να στρίψω 9ος στην πρώτη στροφή αλλά με υπομονή, ψυχολογία και αντοχή κατάφερα να τερματίσω 3ος με δυνατό όπλο την συμβουλή του Βαγγέλη Καρακατσάνη να πατάω φρένα δυνατά. Η μοτοσυκλέτα ήταν άψογη και ας είχε τις εργοστασιακές αναρτήσεις εμπρός πίσω. Τελικά γίνεται και έτσι.

Το 2022 έχω ξεκινήσει δυναμικά έχοντας γίνει αναβάτης του Teamboustas και παράλληλα βελτιώνομαι με τους αναβάτες της ομάδας που είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Δημήτρης Νικολόπουλος

Photo by motomag
Photo by Apex Photography
Photo by Apex Photography
Μοίρασε το

Add your first comment to this post