Ο Ανδρέας Τσουκαλάς βάζει φωτιά στο πληκτρολόγιο με την Ιστορία του.

''...μπορώ να θυμηθώ ότι με προσπέρασε, αρκετές φορές ακουμπούσε ο ένας τον άλλον αλλά χωρίς δόλο.''

Λοιπόν το 1994 έγινε ο καλύτερος μου Αγώνας με τον Γιάννη Μπούστα. Το Πρωτάθλημα τότε διακόπηκε. Μετέπειτα γίνανε τότε 2 Αγώνες θυμάμαι. Ήταν βρεγμένη η πίστα και ώρα με την ώρα άρχισε να στεγνώνει, τέλος πάντων ο Αγώνας ξεκίνησε με τον Μπούστα πρώτο και εγώ να τον ακολουθώ από κοντά, τον προσπέρασα στην 10 στροφή στην Τρίπολη και μετά από 3 γύρους ο Γιάννης με είχε από κοντά, περίμενε την ευκαιρία του και να με διάβαζε. Προσπάθησα να φύγω αλλά δεν γινόταν πήγαινε γρήγορα και πολύ επιθετικά. Ήταν στο ρυθμό του Αγώνα.

Αφήνω τα φρένα…μπαίνω από εσωτερική όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πριν προλάβει και κλείσει την πόρτα που λέμε εμείς και προσπερνάω οριακά κερδίζοντας εγώ, αλλά οφείλω να πω ότι όποιος και να κέρδισε ήταν το ίδιο.

Ανδρέας Τσουκαλάς

Μπορώ να θυμηθώ ότι με προσπέρασε, αρκετές φορές ακουμπούσε ο ένας τον άλλον αλλά χωρίς δόλο. Ήταν μεγάλη η ένταση προς το τέλος του Αγώνα. Στους 2 τελευταίους γύρους να απομένουν πρέπει να αλληλοπεραστήκαμε πάνω από 3-4 φορές τελικά φτάσαμε στην Κ8 στροφή του τελευταίου γύρου μπροστά εγώ, στην επόμενη έρχεται ο Γιάννης και περνάει στην Κ9 από την πιο δύσκολη στροφή. Με ξάφνιασε, ευτυχώς δεν είχαμε πολύ διαφορά μια μοτοσυκλέτα μπροστά. Πηγαίνουμε για την τελευταία δεξιά και κλειστή στην Κ10 και τερματισμός, τα περιθώρια λίγα, ο Γιάννης κρατάει κλειστή γραμμή και το ξέρω, τα παίζω όλα για όλα.

Αφήνω τα φρένα…μπαίνω από εσωτερική όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πριν προλάβει και κλείσει την πόρτα που λέμε εμείς και προσπερνάω οριακά κερδίζοντας εγώ, αλλά οφείλω να πω ότι όποιος και να κέρδισε ήταν το ίδιο. Ήταν ο καλύτερος μου Αγώνας από θέμα θεάματος. Ευχαριστώ που μου θύμισες αυτόν τον Αγώνα.

Ανδρέας Τσουκαλάς

Μοίρασε το

Add your first comment to this post