Μια τελευταία Καρό Σημαία που δεν έπεσε ποτέ.

... μια περίοδο μεγάλη που στερούμαστε από Ανθρώπους πρότυπα σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Δημοσιεύματα που ποτέ και κανείς δεν θέλει να κάνει. Για τον Αλέξανδρο που βλέπουμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι για όλους ήταν κάτι ξεχωριστό. Όλη αυτή η ενέργεια που αντλείς απ’ όλο αυτo καταλαβαίνεις ότι αυτός ο Άνθρωπος ήταν μαζί μας και θα είναι μαζί μας γιατί ήρθε να μας μάθει πολλά.

Η δική μας γνωριμία ήταν μικρή αλλά αρκετή για να ζήσουμε πολλά από τα χαρίσματά του εντός και εκτός πίστας. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα μπορούσε να ήταν πρότυπο για τους νέους Αθλητές ακόμα αναφέρονται αδαμάντινο χαρακτήρα του. Μια περίοδο μεγάλη που στερούμαστε από Ανθρώπους πρότυπα σε όλο το φάσμα της ζωής μας.

Ο Αλέξης αξίζει να δει αυτή την Καρό Σημαία να πέφτει μπροστά του, αξίζει να κάνει τον γύρο του θριάμβου. Η απώλεια του θα πρέπει να είναι το τέλος σε ότι γίνετε λάθος.

Η απώλεια του Αλέξη θα πρέπει να είναι η αφορμή να γίνει αυτός ο επαναπροσδιορισμός και η επανακέννιση των δράσεων της Αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.

Δεν αξίζει τίποτα λιγότερο και αυτό θα ήθελε και ο Αλέξης.

Σίγουρα η μεγαλύτερη τιμή γι’ αυτό τον Αθλητή και την οικογένεια του θα είναι μια νέα αρχή. Τέλος όλα γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε τίποτα.

Θα κλείσουμε με πολύ θλίψη μα με μεγάλο θαυμασμό για τον Αλέξη και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να αποδώσουμε ως φόρο τιμής θα είναι.

Αλέξη στα σχέδια μας έχουμε γύρω στην Άνοιξη καλώς να μας πάνε όλα, να κάνουμε τελικά την πρώτη μας εκδήλωση. Θα την κάνουμε σε κάποιο Κυκλαδονήσι ένα Σαββατοκύριακο. Θα είμαστε όλοι εκεί για μια ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη βραδιά με πολλές εκπλήξεις. Σου τα λέω απ’ εδώ μιας και στην τελευταία μας συνομιλία σου είχα πεί ότι θα σε ενημερώσω.

Αλέξη αποφασίσαμε έτσι επειδή το αξίζεις να δώσουμε το ονομά σου στην πρώτη μας εκδήλωση μιας και δεν θα μπορέσεις να δώσεις το παρόν όπως μας είχες πει.

Καλό σου Ταξίδι και κουράγιο στην οικογένεια σου.

Μοίρασε το

Add your first comment to this post