Καρακώστας Δημήτρης για Βασίλη Παντελεάκη. Μία μικρή Ιστορία από τους μικρούς μεγάλους.

... δεν έχει αφήσει κανένα δίκυκλο που να μην έχει καβαλήσει κι είναι σε όλα άψογος.

Τον Βασίλη Παντελεάκη τον ξέρω από την ημέρα που γεννήθηκε και έχουμε μεγαλώσει μαζί. Από τότε που δεν μπορούσε καλά καλά να περπατάει (εγώ μπορούσα λόγω διαφοράς ηλικίας) μέχρι τώρα που συμμετέχουμε και οι δυο σε Αγώνες Ταχύτητας. Έχουμε κάνει παρέα, έχουμε προπονηθεί μαζί, κι έχουμε περάσει όμορφα. Ήταν φανερό από πολύ νωρίς ότι είχε ταλέντο και αγάπη για το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό διότι δεν ήθελε να αποχωριστεί ούτε την μοτοσυκλέτα ούτε το ποδήλατο , που συχνά το έπαιρνε στις προπονήσεις του και ανέβαινε μια στο ένα μια στο άλλο.

Η προσπάθεια να αγωνιστεί κάποιος σε διεθνή διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολη, με μεγάλο κόστος και θυσίες και όπως έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια λίγοι έχουν προσπαθήσει να το επιχειρήσουν και όλοι είναι άξιοι.

Καρακώστας Δημήτρης

Μοτοσυκλέτες δρόμου, mini bike, premoto3, motard, motocross, ποδήλατο bmx και mountainbike, δεν έχει αφήσει κανένα δίκυκλο που να μην έχει καβαλήσει κι είναι σε όλα άψογος. Θα ήθελα να αγωνιστώ μαζί με τον Βασίλη σε κάποιον Αγώνα αν και το αποτέλεσμα είναι ήδη σίγουρο . Πέρυσι συμμετείχα στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV SSP και τερμάτισα 22ος στις 35 συμμετοχές. Στην πτώση της Καρό Σημαίας ένοιωσα τόση πολύ χαρά και τόσο έντονα συναισθήματα που δε μπορώ να τα περιγράψω.

Έτσι δε μπορώ να διανοηθώ και τι μπορεί να αισθάνθηκε ο Βασιλάκης όταν τερμάτισε 3ος στην κατηγορία του φέτος. Πιστεύω αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα έδειξε τη σκληρή προπόνηση και πειθαρχία του Βασίλη όπως και τον συνεχή κόπο των γονιών του. Η προσπάθεια να αγωνιστεί κάποιος σε διεθνή διοργανώσεις είναι πολύ δύσκολη, με μεγάλο κόστος και θυσίες και όπως έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια λίγοι έχουν προσπαθήσει να το επιχειρήσουν και όλοι είναι άξιοι. Εύχομαι κάποια μέρα να αναγνωριστεί αυτή η προσπάθεια.

Καρακώστας Δημήτρης

Βασίλης Παντελεάκης
Μοίρασε το

Add your first comment to this post