Η Ιστορία του Χρήστου Τομαρά ξεπερνά τον τραυματισμό του.

...το Ελληνικό motocross έχει μέλλον.

Δύσκολο πράγμα το στήσιμο στην πρώτη μπάρα εκκίνησης μετά από ένα τραυματισμό.
Τραυματισμό που είχα τον περασμένο Μάρτιο. Το Πάθος και το Πείσμα για το Άθλημα που έχω επιλέξει να περνάω το 1/3 της ζωής μου, δεν μου άφησε το περιθώριο να απουσιάζω από τον πρώτο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος motocross για το 2020. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάρω μια δεύτερη θέση στο πρώτο σκέλος μετά από μια πολύ κακή εκκίνηση.

Οι ομάδες ανακάτεψαν την τράπουλα και τα Αθλητικά Σωματεία έκαναν αυτό που ξέρουν ως τώρα. Το τώρα όμως είναι τώρα, το αύριο είναι το μέλλον και το Ελληνικό motocross έχει μέλλον.

Χρήστος Τομαράς

Τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο σκέλος, μετά από ηρεμία και κοιτάζοντας μόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κατάφερα να πάρω την πρώτη θέση στο σκέλος αυτό και την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο του Αγώνα. Ραντεβού πρώτα ο Θεός στον επόμενο Αγώνα στα Τρίκαλα. Να ευχηθώ και στους Αθλητές που είχαν τραυματισμό στον Αγώνα να αναρρώσουν γρήγορα και να επιστρέψουν πάλι σύντομα κοντά μας.

Και για να κλείσουμε βρήκα την ευκαιρία να πω ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε με τους Αθλητές να έχουν προετοιμαστεί. Οι ομάδες ανακάτεψαν την τράπουλα και τα Αθλητικά Σωματεία έκαναν αυτό που ξέρουν ως τώρα. Το τώρα όμως είναι τώρα, το αύριο είναι το μέλλον και το Ελληνικό motocross έχει μέλλον.

Χρήστος Τομαράς

Photo by Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Μοίρασε το

Add your first comment to this post