Ο Βασίλης Μόσχος από την Κύπρο ανεβαίνει στο βάθρο και κάνει τη νίκη του Ιστορία.

...για μένα το να τρέχω σε πίστες σε άμμο και ειδικά σε λάσπη είναι το καλύτερο μου.

Καλησπέρα και από μένα, από την πανέμορφη Κύπρο.
Τρία χρόνια τώρα στο όμορφο νησί της Κύπρου έχω στο ενεργητικό μου αρκετές εμπειρίες για να μοιραστώ μαζί σας. Αρκετές νίκες σε Αγώνες και αρκετά Κύπελλα τα οποία με έχουν κάνει αισθάνομαι υπερήφανος για όσα έχω πετύχει μέχρι σήμερα.

Όταν αγαπάς κάτι πολύ, ο δρόμος της επιτυχίας είναι δίπλα σου και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τον κάνεις δικό σου.

Βασίλης Μόσχος

Το πάθος μου και η αγάπη μου για την μοτοσυκλέτα με βοήθησε να ξεπεράσω μεγάλες δυσκολίες όταν είχα πρωτοέρθει στη Κύπρο.
Με ένα σακίδιο στον ώμο και άγνωστος σε τόσες χιλιάδες άγνωστους. Χωρίς τίποτα. Χωρίς δουλειά και το πιο σημαντικό χωρίς μοτοσυκλέτα. Μπορώ να νιώθω περήφανος πλέον για ότι έχω πετύχει και για ότι έχω.
Με κόπο και μόχθο κατάφερα να αγοράσω πολύ γρήγορα μοτοσυκλέτα και να τρέξω στους Αγώνες που τότε διοργάνωνε η πόλη στην όποια μένω.

Σε ένα απίστευτο τοπίο δίπλα στη θάλασσα. Με πολύ καλούς Αθλητές και πολύ κόσμο.
Και ναι είχε έρθει η ώρα να τρέξω τον πρώτο μου Αγώνα. Ένας Αγώνας μέσα στην άμμο, που είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Κάθε Αναβάτης έχει και τις αδυναμίες του και για μένα το να τρέχω σε πίστες με άμμο και ειδικά σε λάσπη είναι το καλύτερο μου. Σε τέτοια τερέν είχα καταφέρει να πάρω το ρεκόρ πίστας και να βγω στην κατηγορία mx1 πρώτος.

Ήταν ένας Αγώνας στον οποίο είχαν γίνει μάχες γιατί το νησί κακά τα ψέματα έχει πολύ καλούς Αθλητές. Ανεβαίνοντας στο βάθρο με την νίκη της πρωτιάς όλα άρχισαν να περνούν τον δρόμο τους. Μέχρι σήμερα τρέχω στην κατηγορία της mx1 και έχω σκοπό να τρέχω για πολύ ακόμα. Όταν αγαπάς κάτι πολύ, ο δρόμος της επιτυχίας είναι δίπλα σου και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τον κάνεις δικό σου. Εύχομαι γρήγορα να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς και να βρεθείτε γρήγορα στις πίστες με αυτούς που αγαπάτε.
Άντε και σε ένα ΕλληνοΚυπριακό τουρνουά με ισάριθμους Αγώνες.

Βασίλης Μόσχος

Βασίλης Μόσχος

Μοίρασε το

Add your first comment to this post